Program 2021..., Peder startar årets cirkus!

Lördag 9 Oktober:

Landa i Belfast, på George Best/City Airport, taxi till Newcastle och incheckning på formidabelt grymma Hotel Slieve Donard, här bor vi 3-6 nätter, Orvar kommer tidigt och våra TL:s Danne o Stig samt LarsLars checkar in redan på fredagen, några till har aviserat tidig ankomst ....

Alla har eget ansvar för transfer till County Down, tar ca 50 minuter med taxi, vi försöker para ihop 4 & 3 eller nåt efterhand som vi landar. Vi som redan är på plats sitter nog på klubben och tar en pint ....

 

Söndag 10 Oktober:

Lätt uppvärmning med andrabanan på Royal County Down Golf Club, Annesley Links, 18 hål. Hela 2 minuters promenad från hotellet!

Tee-off:

10.00 Peder  LarsLars  Kockis  MagnusH

10.12  Ulf  Stefan  Stig  Kricko

10.24  Jurgen  Janne  MagnusA  Orvar

10.38  Fritte  Danne  Pirre  Håkan

10.50  Larsa  Nisse  Christer  Reidmar

Banan har genomgått en totalrenovering och håller samma kondition som Championship Links gör, gamla 2-3-4 har fått lämna plats till ett övningsområde och 3 nya hål är byggda i dynerna längst bort där "monstret" vänder. Nästan lite synd att de skaffat övningsområde, den gamla slagburen i dungen bakom 1:ans backtee var ju underbar...??

 

Måndag 11 Oktober:

Ca 20 minuter med taxi till Ardglass GC, superlinks som vi inte spelat tidigare, kolla deras fly-over, spektakulärt är namnet...! Känns lite skräddarsydd för RL...? Låga punch o hålla bollen i spel....

Vi bokar taxi på hotellet dagen, ev ordnar vi en minibuss. Klubben har ingen Driving Range så de som måste slå bollar får göra det på RCDGC innan vi åker. Vi åker vid 10.00.

Vi äter lunch eller Tea & Scones innan ronden, ca 11.45

Tee-off:

12.36  Fritte  Janne  Stig  MagnusH

12.44  Peder  Nisse  Pirre  Orvar

12.52  Jurgen  Stefan  Henrik  Reidmar

13.00  Ulf  LarsLars  Christer  Håkan

13.08  Larsa  Danne  MagnusA  Kricko

Kl 19.00 kommer bussen och kör hem till Newcastle....Tidigt i säng för imorgon skall vi spela världens bästa (och svåraste) bana...??

 

Tisdag 12 oktober:

Championship Links på Royal County Down Golf Club, rankad nr 1 i världen, 18 hål. För er som inte träffat vår gamle kompis på Royal Portrush GC, Mr Hastings, så måste jag delge hans namn på denna klubb, lite lätt vanvördigt, " oooooh, you´re talking `bout the newcastle course".      Vid vårt senaste besök här så gjordes 2 HIO, Husse började på 5:an och Larsa avslutade på 14:e, en av dem slog en klackad träfem med 60 meter slice, den andre gjorde som caddien sa, "landa en J4 ca 25 meter höger om pinnen och låt den flyta ner", mao hur enkelt som helst??

Tee-off:

12.16  LarsLars  Stig  Orvar  Larsa

12.25  Kockis  Kricko  Fritte  Nisse

12.34  Peder  Stefan  MagnusA  Håkan

12.45  MagnusH  Jurgen  Danne  Christer

12.56  Ulf  Janne  Pirre  Reidmar

Banan är lika svår som den är läcker, numer är det obligatoriskt med en fore-caddie i varje boll, jag skulle rekommendera de som funderar på att ha en caddie, Ja, det kommer behövas!

Packa ihop grejerna på morgonen för 19.00 kommer bussen, och hämtar oss för transfer till Portrush, tar ca 2 timmar, kommer nog kännas som 10 minuter för det kommer finnas historier om dagens bravader att berätta. Hotellet, Golf Links Hotel ligger 100 meter bakom klubbhuset, de flesta av oss har varit där och käkat, det var även här vi fick den magiska inbjudan att spela med medlemmar på en Lördag... Vi bor här 4 nätter.

Jag bokar att vi äter på hotellet vid ankomst!

 

Onsdag 13 Oktober:

Valley, andrabanan på Royal Portrush Golf Club, 18 hål, gångavstånd till banan, gå över gatan och följ gamla 18:e på Dunluce bakåt så kommer ni fram, ca 5 minuters promenad. Säkert lite lätt party på Rathmore GC efter ronden. Tidigt i säng för imorgon skall alla ha revansch på Dunluce!

Tee-off :

11.00  Håkan  Larsa  Kockis Janne

11.10  Reidmar  Peder  Stig  Danne

11.20  MagnusH  Ulf  MagnusA  Nisse

11.30  Kricko  Jurgen  LarsLars  Pirre

11.40  Orvar  Fritte  Stefan Christer

Vi får väl se vad slopen ger, men detta borde vara veckans mest scorevänliga rond!

 

Torsdag 14 Oktober:

Dunluce, RPGC, alla har revansch att utkräva ...., vi har inte varit vassa här de sista åren! Bara vi får lite mindre vind, mao under 26 sek/m så skall vi nog kunna få ihop 30 pinnar??? Käka frukost, släng upp bagen på ryggen och gå 100 meter så står du på första tee ....

På denna och morgondagens rond är det bokat Fore-Caddies, 1 per boll som vi delar kostnaden för, Angus skämtade och sa att det är ett tvång för svenskar och koreaner...., de har haft stora problem med för långa rondtider......................

Tee-off :

10.04   Nisse  Danne Stefan  LarsLars

10.15  MagnusA  Pirre  Stig  Kockis

10.27  Reidmar  Håkan  Orvar  Magnus

10.40  Christer  Janne  Kricko  Peder

10.52  Larsa  Fritte  Jurgen  Ulf

Garanterat en långsittning i klubbhuset efter ronden, som alltid i Klubbhusen är det trevligt med kavaj. VId dagens prisutdelning så kommer TL:s presentera totalställning och starttider för morgondagen, sämst "so far" slår först och ledaren sist!

 

Fredag 15 Oktober:

Favorit i repris, för att slippa boka buss och för att vi är värda det så har jag bokat ytterligare en rond på Royal Portrush Golf Club, Dunluce Links. Head of Reservations, Mr Angus Iliff har bekräftat samtliga 3 ronderna hos dem för £ 360. Vi kommer behöva betala detta  senast i början av Juli, med Covid-garanti, kommer vi inte till start så är det full refund!

Tee-off 10.16 - 11.04

Kommer bli en spännande dag då nästan vem som helst kan vinna om inte Reidmar redan gjort 4 st 40-poängare....? Som ni kan se under fliken Tävlingsbestämmelser så kör vi ett nygammalt upplägg, slagspel, Stableford alla 6 ronderna, de 4 bästa räknas. Samtliga ronder kommer spelas med slope då alla banor på Irland nu fått sin rating. Detta kommer förhoppningsvis göra det lite mer spännande!

Rl tippar att det kommer krävas 125 poäng för att vinna!

 

Lördag 16 Oktober:

Packning och hemresa, eftersom alla har olika tider så kör vi egen transfer ner till Belfast, finns både buss och tåg som avgår varje timme, eller så delar vi på taxi...?

 

2021 blir lite dyrare än tidigare, men vi har ju alla sparat in 15 000:- under 2020...?

Greenfee ca 9 500:-

Hotell 7 nätter ca 4 900:- (del i dubbel + 2 500:- för enkel)

Buss   ca 500:-

Total: 14 900:-, sjukt billigt!